HP Pavilion w2216h bildskärm - Produktspecifikationer

Inledning

HP Pavilion w2216h är en 21,6-tums wide-screen HDMI-bildskärm med LCD- (Liquid Crystal Display) och TFT-skärm (Thin-Film Transistor).
Figur : Foto på HP Pavilion w2216h LCD HDMI-bildskärm med wide-screen

Produktnummer

KQ741AA och KQ741AS

Funktioner

HP Pavilion w2216h LCD wide-screen HDMI-bildskärm har följande funktioner:
  • BrightView-teknik ger klara bilder och fantastiska färger
  • 1680 x 1050 upplösning vid leverans
  • Videoingångar som stöds:
    • HDMI-anslutning (version 1.1)
    • Anslutning för VGA
  • Stöd för HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) för att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll
  • Plug-and-play-funktion, om sådan stöds av datorsystemet
  • Justering via OSD-meny (skärmmeny) för enkel konfigurering och skärmoptimering
  • Energy Star-anpassad

Tekniska specifikationer

WOL-funktion (LCD)
Specifikation
Skärmstorlek
21,6-tums (54,8 cm) bildyta diagonalt
Skärmtyp
TFT-LCD-skärm (Thin Film Transistor) med aktiv matris
BrightView-teknik
Inmatningsterminal
HDMI-anslutning (version 1.1)
Anslutning för VGA
Övriga kontakter
3,5 mm stereoingång (för mikrofon)
Integrerade högtalare
2 W per högtalare
Skanningsfrekvens
Horisontellt skanningsintervall 24–83 KHz
Vertikalt skanningsintervall 48–76 Hz
Visningsvinkel
Horisontell visningsvinkel: 160 grader
Vertikal visningsvinkel: 160 grader
Rekommenderad upplösning (H x V)
1 680 x 1 050 vid 60 Hz
Kontrastförhållande
Upp till 1 000:1
Dynamiskt kontrastförhållande
Upp till 3 000:1
obs!
Dynamiskt kontrastförhållande upp till 3 000:1 endast under videouppspelning, beroende på bildserie eller varaktighet.
Svarstid
5 ms (av-på), 3 ms G-till-G med Overdrive på
Pixelavstånd
0,282 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Stöd för HDCP gör att bildskärmen kan visa HDTV-upplösning vid DVI-anslutning. En bildskärm utan HDCP-stöd eller en bildskärm som ansluts via VGA gör att video som visas nedgraderas i kvalitet till DVD-liknande upplösning (lägre än HDTV).
HDCP är även ett system för skydd av innehåll. Målet med HDCP är att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll.
Strömkälla AC/DC nätadapter
Ingång: 100 till 240 V~
frekvens: 50~60 Hz
Energiförbrukning: 65 W maximalt under drift, <2 W i viloläge
Driftsmiljö
Temperatur: 5 till 35 grader C
Luftfuktighet: 15 till 90 % relativ luftfuktighet (icke-kondenserande)
Förvaring
Temperatur: –33 till 60 grader C
Luftfuktighet: 5 till 90 % relativ luftfuktighet (icke-kondenserande)
Mått
H x B x D (uppackad):
48,1 x 52,3 x 28,7 cm
Vikt
Uppackad: 9 kg
EMI Standard
FCC klass B
Montering
Standard VESA 4 hål 100 mm x 100 mm
EPA Energy Star
I egenskap av Energy Star-partner har Hewlett-Packard fastställt att denna produkt följer riktlinjerna i Energy Star för effektivt energiutnyttjande.