HP Officejet 100 mobila skrivare (L411a och L411b) - Felsöka problem med utskriftskvaliteten

Problem

Utskrivna dokument och bilder håller inte den kvalitet som man kan förvänta sig.
obs!
Några av lösningarna nedan fordrar den fullständiga versionen av HP:s programvara. Om du inte installerade den fullständiga programvaran när du installerade produkten klickar du här för att öppna webbplatsen för hämtning av programvara och drivrutiner. Ladda ner och installera den fullständiga programvaran.

Lösningar

Viktigt! Du måste följa de här anvisningarna i angiven ordningsföljd för att lösa problemet.