• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Officejet 100 mobila skrivare (L411a och L411b) - Felsöka problem med utskriftskvaliteten

Problem
Utskrivna dokument och bilder håller inte den kvalitet som man kan förvänta sig.
  obs!
Några av lösningarna nedan fordrar den fullständiga versionen av HP:s programvara. Om du inte installerade den fullständiga programvaran när du installerade produkten klickar du här för att öppna webbplatsen för hämtning av programvara och drivrutiner. Ladda ner och installera den fullständiga programvaran.
Lösningar
Viktigt! Du måste följa de här anvisningarna i angiven ordningsföljd för att lösa problemet.