Produktspecifikationer för stationära HP Pavilion Elite HPE-455sc PC

Produktbild
Moderkort
Processor
Minne
Videografik
Ljud
Nätverk
Hårddisk
CD/DVD-diskenhet
Minneskortläsare
Datorhölje
Nätaggregat
I/O-portar
Tangentbord, möss och inmatningsenheter
Programvara
  obs!
Det här supportdokument innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga formgivningen för alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller överstiger angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den visade bilden.