HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series - Beskrivning av produktens kontrollpanel

HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series - Beskrivning av produktens kontrollpanel
Displayen med pekfunktion visar menyer, foton och meddelanden. Du kan dra med fingret horisontellt för att bläddra bland foton och vertikalt för att bläddra i menylistor.
    Figur : Bild – Kontrollpanelen på HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series
  1. 1 Hem: Återgår till Start-skärmen, dvs. den skärm som först visas när du startar skrivaren.
  2. 2 Få mer: Om webbtjänster är aktiverade kommer du till internet där du kan ladda ned fler Apps för utskrift.
  3. 3 Tillbaka: Återgår till föregående skärm på displayen.
  4. 4 Foto: Öppnar fotomenyn. Därifrån kan du visa och skriva ut foton, ansluta dig till Snapfish, reproducera ett utskrivet foto eller spara foton på en USB-enhet eller ett minneskort.
  5. 5 Kopiera: Öppnar kopieringsmenyn där du kan förhandsgranska din kopia, ändra storlek och ljusstyrka, välja svartvitt eller färg och välja antal kopior. Du kan också ändra inställningarna för dubbelsidiga kopior eller välja storlek, kvalitet och papperstyp.
  6. 6 Skanna: Öppnar skanningsmenyn, där du kan välja en destination för skanningen.
  7. 7 Avbryt: Avbryter den aktuella åtgärden.
  8. 8 Apps: Erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att komma åt sidor för utskrift från webben, som t.ex. kartor, kuponger, färgläggningssidor, pussel och annat.
  9. 9 Hjälp: Visar information som hjälper dig använda den aktuella funktionen.
  10. 10 Installation: Öppnar menyn Installation som innehåller en lista över andra menyer där du kan ändra produktinställningar och använda underhållsfunktioner. Menyerna under Installation är Nätverk, Webb, Verktyg och Inställningar.
  11. 11 Bläckstatus: Öppnar bläckstatuspanelen som visar beräknade bläcknivåer per patron.
  12. 12 Appshanteraren: Öppnar appshanteraren där du kan göra inställningar eller ta bort apps.
  13. 13 Trådlöst: Öppnar Trådlöst med alternativ för att upprätta en trådlös anslutning, testa anslutningen och aktivera respektive stänga av den trådlösa funktionen. När ikonen visas i färg är den trådlösa funktionen aktiv.
  14. 14 Webbtjänster: Öppnar menyn Webbtjänster med alternativ för att aktivera eller stänga av webbtjänster och ePrint, söka efter produktuppdateringar och konfigurera andra webbinställningar. När ikonen visas i färg är webbtjänsterna aktiva.