• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro P1102 skrivarserie - Innehåll i produktförpackningen (EMEA)

Inledning
I listan nedan anges de delar som medföljer i förpackningen med följande skrivare i Europa, Mellanöstern och Afrika:
Modell
Produktnummer
HP LaserJet Pro P1102 skrivare
CE651A
HP LaserJet Pro P1102w skrivare
CE657A
HP LaserJet Pro P1102w skrivare
CE658A
HP LaserJet Pro P1102s skrivare
CE652A
  obs!
Om några av delarna nedan saknas, returnerar du enheten till återförsäljaren för ersättning eller kontaktar HP:s kundtjänst.
Förpackningens innehåll
  obs!
Innehållet kan variera mellan olika länder/regioner. Kontrollera förpackningen och se om det officiella innehållet finns med.
  1. HP LaserJet Pro P1102, P1102w eller P1102s skrivare (beroende på den köpta modellen)
  2. Strömkabel
  3. Programvaru-cd-skiva
  4. HP LaserJet-tonerkassett
  5. Supportbroschyr
  6. USB-sladd (bara tillgänglig för HP LaserJet Pro P1102w-skrivare)
  obs!
USB-kabeln levereras med vissa modeller i vissa länder/regioner. Den kanske inte levereras med din skrivare, beroende på vilket land/vilken region som skrivaren köptes i.