Installera skrivaren i ett trådbundet eller trådlöst nätverk för HP Officejet Pro 8500-All-in-One-skrivarserie

Inledning

I det här dokumentet beskrivs hur du installerar skrivardrivrutiner och annan programvara för HP-skrivaren så att du kan använda den i ett trådlöst eller kabelanslutet nätverk (Ethernet). Anvisningarna för trådlös installation gäller trådlösa nätverk som använder en åtkomstpunkt (infrastrukturnätverk). Dokumentet förklarar även hur man ändrar skrivaren från en USB-installation till en nätverksinstallation.

Relaterade länkar

HP:s konsumentforum
Bild: Bild och länk till HP:s konsumentforum
Läs vad andra kunder säger på HP:s forum.