Konfigurera skrivaren för ett trådlöst nätverk i Mac OS X för HP Photosmart Premium Fax All-in-One-skrivare

Det här dokumentet innehåller anvisningar för att installera produkten i ett befintligt trådlöst nätverk som använder en åtkomstpunkt, t.ex. en router. Denna typ av nätverk kallas ett infrastrukturnätverk. HP rekommenderar infrastrukturtypen för trådlös anslutning till din produkt.
  obs!
Du kan även använda instruktionerna om du tidigare har installerat programvara för en USB-anslutning och nu vill ändra till en trådlös nätverksanslutning.
Figur : Exempel på ett trådlöst nätverk
Bild: Exempel på ett trådlöst nätverk
Viktigt! Innan du kan installera skrivaren måste du först konfigurera det trådlösa nätverket. Konfigurera nätverket med hjälp av anvisningarna som medföljer åtkomstpunkten.