• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Deskjet Ink Advantage 2010 Printer Series (K010) - Allmän felsökning

Allmän felsökning
Hewlett-Packard erbjuder olika supportalternativ där du får hjälp med att använda din skrivare eller lösa problem.
Om du vill ha svar och lösningar på ett antal specifika frågor och problem kan du gå till följande:
  • HPs supportwebbplats: Här finns support- och felsökningsinformation för din specifika produkt. Detta är den bästa källan för aktuell produktinformation. Om du behöver kontaktuppgifter kan du klicka på Kontakta HP så kan du se vilka alternativ för assisterad support som finns.
    Välj land/region om du blir ombedd att göra det. Välj alternativet för support och felsökning och skriv namn och nummer för din produkt i det fält som visas.
  • HPs supportforum: Kom i kontakt med andra HP-användare som kan ge synpunkter, tips och svar på frågor om din produkt.
  obs!
Supportalternativ och tillgänglighet varierar beroende på produkt, land/region och språk.
HPs supportforum är kanske inte tillgängliga på alla språk.