HP OfficeJet 6500A-skrivare - Konfigurera ett nätverk

Det här dokumentet gäller för HP Officejet 6500A e-All-in-One-skrivarserier för operativsystem Windows och Mac.
I det här dokumentet beskrivs hur du installerar skrivardrivrutiner och annan programvara för din HP skrivare så att du kan använda den i ett trådbundet eller trådlöst nätverk. Anvisningarna för installation gäller nätverk som använder en nätverksrouter, även kallade infrastrukturnätverk. HP rekommenderar infrastrukturtypen för skrivaren.
HP ePrint
Grafik och länk till HP ePrint
Klicka på länken för mer information om att Konfigurera och använda ePrint.
HP:s konsumentforum
Bild: Bild och länk till HP:s konsumentforum
Läs vad andra kunder säger på HP:s forum.