HP bärbara datorer - En andra hårddisk kan inte användas eftersom enhetsbeteckningen inte är tilldelad

Detta dokument avser HP Pavilion dv7-4000 Entertainment bärbar dator-serien.
En andra hårddisk kan inte användas eftersom enhetsbeteckningen inte är tilldelad. Den andra hårddisken känns inte igen och enhetsbeteckningen är inte tilldelad och visas därför inte under Den här datorn. Hårddisken måste initieras med verktyget Diskhantering.
Initiera den andra hårddisken
Lös problemet genom att aktivera den andra hårddisken genom att utföra följande steg.
  1. Klicka på Start och högerklicka på Datorn.
  2. Välj Hantera i menyn.
  3. Klicka på Lagring av datorhantering och välj sedan Diskhantering.
  4. Högerklicka på den nedtonade disken och välj sedan Ta bort volym.
  5. Högerklicka på den otilldelade enheten och välj Ny enkel volym.
  6. Ett pop-up-fönster öppnas. Följ och utför anvisningarna på skärmen.
Den andra hårddisken är nu aktiverad och klar att använda.