E-allt-i-ett-skrivarna HP Officejet 7500A (E910a och E910c) bredformat - Macintosh: Konfigurera och använda programvaran Faxa till Mac

Inledning
Du kan använda HP-produkten när du vill att inkommande fax ska tas emot automatiskt och sparas i datorn. I detta dokument förklaras hur du konfigurerar och använder Faxa till Mac.
Konfigurera Faxa till Mac
Så här konfigurerar du Faxa till Mac.
Steg ett: Kontrollera kraven
Förvissa dig att du har datorn och produkten är korrekt konfigurerade innan du konfigurerar Faxa till Mac.
  • Den dator där du vill aktivera Faxa till Mac måste alltid vara igång. Denna dator fungerar som Faxa till Mac-administratören.
  • Den dator som innehåller destinationsmappen måste alltid vara påslagen och inte i vilo- eller vänteläge .
  • Det måste finnas papper i produkten.
Steg två: Aktivera Faxa till Mac
  1. Öppna HP-verktyget och klicka sedan på Program.
  2. Dubbelklicka på HP-installationsassistent och följ sedan anvisningarna på skärmen för att aktivera Faxa till Mac.
Använda Faxa till Mac
Med Faxa till Mac kan du automatiskt spara svartvita fax till datorn. Du kan inte spara färgfax med Faxa till Mac, men de skrivs ut i stället.
När ett fax ankommer till produkten sparar Faxa till Mac det mottagna faxet som en TIFF-fil (Tagged Image File Format) i den mapp som du angav när du konfigurerade Faxa till Mac. När faxet har sparats visas ett meddelande på datorn med en länk till mappen där faxet har sparats.
Du kan ändra inställningarna för eller avsluta Faxa till Mac.
Ändra inställningarna för Faxa till Mac
Använd en av dessa metoder för att ändra inställningarna för Faxa till Mac.
Stänga av Faxa till Mac
  1. Tryck på Faxinställningar, Basinställningar för fax och på HP Digital Fax.
  2. Tryck på Stäng av.