• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - Lösa diagnostikfel som visas under systemstart

Om ett systemproblem inträffar under uppstart kan du kanske få flera olika felmeddelanden. Dessa felmeddelanden ger dig och HP-serviceteknikern information om vad som kan vara fel med datorns maskin- eller programvara. Om felet finns i maskinvaran ger systemet en garantikod som verifierar feltillståndet för kundsupportrepresentanten.
obs!
Om felmeddelandet indikerar felet 3F0 eller Startenhet hittades inte ska du kontrollera om din dator har Optane-minne installerat och är konfigurerad korrekt. Se HP:s stationära datorer - Startenhet hittades inte (3F0) eller Automatisk reparation av fel för stationära datorer HP:s bärbara datorer - Startenhet hittades inte (3F0) eller Automatisk reparation av fel för bärbara datorer. För mer information om Optane-minne, se HP-datorer - Installera och använda Intel Optane.

Felsök startfel på modeller med UEFI-diagnostik

Felsök övriga startproblem

Mer information om UEFI

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) är inbyggd programvarukod i ett chip på moderkortet som ger extra funktioner utöver Basic Input/Output System (BIOS). UEFI är ett sätt att göra saker med datorn innan operativsystemet läses in. UEFI kan ge extra grafiska menyer och systeminformation på en dator samt grundläggande felsökning på både en dator och en surfplatta.
För mer information, se Om UEFI och startmenyn.