• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Skrivare i serien HP LaserJet 1020 och 1022 - Se skrivarens totala antal utskrivna sidor i Windows

Problem:
Du vill se hur många sidor som produkten har skrivit ut.
Lösning
Följ anvisningarna nedan för att hitta antalet utskrivna sidor i skrivardrivrutinen.
  1. Beroende på ditt operativsystem följer du en av dessa två procedurer:
    • Windows XP: Klicka på Start och klicka sedan på Skrivare och fax.
    • Windows Vista: I Aktivitetsfältet i Windows, klicka på Windows-ikonen (), Kontrollpanelen och sedan på Skrivare.
    • Windows 7: Klicka på Windows-ikonen () i aktivitetsfältet i Windows och klicka sedan på Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på ikonen för din produkt och välj sedan Egenskaper från listmenyn.
  3. Klicka på fliken Allmänt och välj Egenskaper för skrivare.
  4. Klicka på fliken Inställningar och sedan på Om.
  5. Sök rätt på sidräknaren längst ner på skärmen Om denna drivrutin.
      Figur : Sidräknarens placering
      Illustration: Sidräknarens placering på informationssidan Om denna drivrutin.
    1. Antal sidor