• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Felmeddelandet "Papperstrassel" visas på HP Deskjet 3050 e-All-in-One-skrivarserien

Problem

Under utskrift slutar HP-skrivaren att mata ut sidor och felmeddelandet “Papperstrassel. Åtgärda papperstrasslet och tryck på OK” visas på skrivarens kontrollpanel. Strömlampan () och varningslampan () på skrivarens kontrollpanel kan blinka.

Video som visar hur du åtgärdar papperstrassel

Följande video visar hur du åtgärdar papperstrassel.
obs!
Videon visar HP Deskjet 3050. Produktens utsida kanske inte ser likadan ut som din produkt, men stegen är desamma.
.
Har du problem att visa videon eller vill visa den i en annan storlek går det att spela videon på YouTube genom att klicka här.
Viktigt: Du måste följa dessa lösningar i angiven ordningsföljd för att lösa problemet.