HP-skrivare - Använda HP Diagnostic Tools för HP-skrivare i Windows

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare och datorer med Windows.
Använd dessa kostnadsfria verktyg som hjälper dig att underhålla HP-skrivaren eller lösa vanliga utskrifts- och skanningsproblem med en PC som kör med Windows.
obs!
Gå till HP Print and Scan Doctor för Windows (på engelska) för information om hur du åtgärdar problem med automatisk utskrift och skanningsproblem.