• Information

• Respons

HP Notebook-datorer - Drivrutin för tangentbordsfiltret saknas efter uppgradering till Windows 7

Dokumentet avser HP:s och Compaq:s Notebook-datorer med Windows 7.
Efter uppgradering av operativsystemet från Windows Vista till Windows 7, visar Enhetshanteraren ett utropstecken för en okänd enhet, ”tangentbordfilter”. Snabbstartsknapparna på Notebook-datorn fungerar inte.
Drivrutinen för tangentbordsfiltret avser programvaran Snabbstartsknapp.

Installera den senaste Windows 7-versionen av programvaran Snabbstartsknapp

För att installera drivrutinen till tangentbordsfiltret krävs den senaste versionen av programvaran Snabbstartsknapp för Windows 7. Hämta och installera programvaran från sidan HP Program och drivrutiner för din modell. När du uppmanas på nedladdningssidan väljer du Windows 7 som operativsystem.