Skrivarspecifikationer för All-in-One-skrivarna HP Photosmart Plus B209a, B209b och B209c.

Produktspecifikationer
Detta dokument innehåller specifikationer för produkten, inklusive modellnummer, systemkrav och utskriftshastighet.
HP Photosmart Plus B209 All-in-One-skrivarmodeller
Figur : HP Photosmart Plus B209 All-in-One-skrivare
Bild på Photosmart Plus B209 All-in-One-skrivare
Photosmart Plus B209 All-in-One-skrivarmodeller
Produktnummer
HP Photosmart Plus B209a All-in-One-skrivare
CD035A
CD035B
CD035D
CD041C
HP Photosmart Plus B209b All-in-One-skrivare
CD035C
HP Photosmart Plus B209c All-in-One-skrivare
CD045B
Systemkrav
Nedanstående tabeller innehåller både minimikrav och rekommenderade systemkrav för de Windows- och Macintosh-operativsystem som stöds.
Systemkrav för Windows
Windows-operativsystem som stöds: Windows XP, Windows Vista
  obs!
För Windows XP SP 1 Starter Edition och Windows Vista Starter Edition är endast skrivardrivrutinen och Verktygslådan tillgängliga.
Komponent
Minimisystemkrav
Rekommenderade systemkrav
Processor
Windows XP (32-bitars) Service Pack 2
Intel Pentium II- eller Celeron-processor
Intel Pentium III eller bättre processor
Windows Vista
800 MHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) processor
1 GHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) processor
RAM
Windows XP (32-bitars) Service Pack 2
512 MB
512 MB
Windows Vista
512 MB
1 GB
Ledigt diskutrymme
Windows XP (32-bitars) Service Pack 2
225 MB
360 MB
Windows Vista
902 MB
1056 MB
Webbläsare
Windows XP (32-bitars) Service Pack 2
Microsoft Internet Explorer 6.0 eller senare
Windows Vista
Microsoft Internet Explorer 7.0
Övrigt
Adobe Acrobat Reader 5.0 eller senare
Minimisystemkrav för Mac
Mac OS X v10.4, Mac OS X v10.5, OS X v10.6, OS X Lion eller OS X Moutain Lion eller OS X Mavericks
Fysiska mått
De angivna måtten avser produkten utan nätaggregatet anslutet.
Höjd
210,8 mm (8,3 tum)
Bredd
431,8 mm (17 tum)
Djup
374,7 mm (14,8 tum)
Vikt
7,3 kg (16 pund)
Bläckpatroner
Amerika och Asien/Stillahavsområdet (ej Kina, Indien och Japan)
Västeuropa
Afrika, OSS, Japan och Mellanöstern
Kina och Indien
Bläckpatron
HP 564
HP 364
HP 178
HP 862
Gå till HP SureSupply för att kontrollera bläckpatronernas eller tonerkassetternas kompatibilitet eller köpa nya bläckpatroner och andra tillbehör.
  1. Gå till HP SureSupply.
  2. Så här ställer du in land/region, om det behövs.
    Figur : Land-/region-väljaren
    Välja land/region
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att beställa nya tillbehör eller kontrollera om bläckpatronen är kompatibla med skrivaren.
Äkta HP-bläckpatroner och tillbehör kan även köpas från andra återförsäljare.
In-/utgångar
  • USB-port: Bak Hi-speed, fram PictBridge-port för lagringsenheter och HP:s USB-anslutna Bluetooth-adapter (extrautr.)
  • Minneskortplatser: Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Select, Memory Stick Magic Gate, Memory Stick Duo eller Pro Duo (adapter finns som extrautr.) eller Memory Stick Micro (adapter krävs), MultiMediaCard (MMC), MMC Plus, Secure MultiMedia Card, MMC Mobile (RS-MMC; adapter krävs), Secure Digital (SD), Secure Digital Mini, Secure Digital High Capacity (SDHC), TransFlash MicroSD-kort (adapter krävs) eller xD-Picture-kort
  • Trådlöst nätverk: stöd för 802.11
  • Trådlösa utskrifter med Bluetooth: Stöds (Windows Vista eller Windows XP och antingen Microsoft Bluetooth® protokollstack eller Widcomm Bluetooth® protokollstack krävs)
Specifikationer för pappershantering
Följande tabeller innehåller specifikationer för papper som stöds.
Pappersfackens kapacitet
Pappersformat
Pappersvikt
Inmatningsfack (maximal kapacitet)
Utmatningsfack*
Fotofack (maximal kapacitet)
Dokumentmatarens fack
Vanligt papper
75-90 g/m²
Upp till 125 (20 lb papper)
50 (20 lb paper)
-
Upp till 50
Legal
75-90 g/m²
Upp till 100 (20 lb papper)
10 (20 lb paper)
-
Upp till 50
Kort
200 g/m² (max 110 lb)
Upp till 20
25
Upp till 20
-
Kuvert
75-90 g/m²
Upp till 15
15
-
-
OH-film
-
Upp till 40
25
-
-
Etiketter
-
Upp till 40
25
-
-
13 x 18 cm fotopapper
236 g/m²
Upp till 20
20
Upp till 20
-
10 x 15 cm fotopapper
236 g/m²
Upp till 20
20
Upp till 20
-
10 x 30 cm panoramafotopapper
-
Upp till 40
25
-
-
216 × 279 mm fotopapper
-
Upp till 40
25
-
-
*Utmatningsfackets kapacitet påverkas av papperstypen och hur mycket bläck som används. HP rekommenderar att du tömmer utmatningsfacket ofta. I kvalitetsläget SNABBUTKAST måste stödet vara utdraget och ändfacket vänt uppåt. Om inte ändfacket är vänt uppåt faller papper i Letter- och Legal-format på det första arket.
Pappersformat
Nedanstående tabell utgör en förteckning över de pappersformat som stöds.
Pappersformat
Format
Letter
216 x 279 mm
Legal
216 × 356 mm
A4
210 x 297 mm
HV
101 × 180 mm (3,98 x 7,09 tum)
Fotokort med flik
100 × 200 mm (3,9 x 7,9 tum)
B7 (JIS)
91 × 128 mm (3,6 x 5 tum)
B7 (ISO)
88 × 125 mm (3,5 x 4,9 tum)
Fotopapper
varierar, se fotopapperets specifikationer
Papperstyper
Följande tabell innehåller en lista över papperstyper som stöds.
Pappersformat
Mått
Specifikation
Kuvertstorlekar som stöds
#10
Upp till 15 kuvert
Genomskinlighet som stöds
Upp till 40 ark
-
Etiketter som stöds
Letter: 216 x 279 mm
Upp till 25 ark
Fotopapper
Nedanstående tabeller innehåller information om det fotopapper som stöds
Fotopapper utan kant
Fotopapperstyp
Format
10 x 15 cm
100 x 150 mm
13 x 18 cm
130 × 180 mm (5,1 x 7,1 tum)
4 x 6 tum
101,6 x 152,4 mm
4 x 6 tum med flik
101,6 x 152,4 mm
4 x 8 tum med flik
101,6 mm x 203,2 mm
2L
127 × 178 mm (5 x 7 tum)
3,5 x 5 tum
89 × 127 mm (3,5 x 5 tum)
5 x 7 tum
127 × 178 mm (5 x 7 tum)
A6
105 × 148 mm (4,1 x 5,8 tum)
A4
210 x 297 mm
A5
148 × 210 mm (5,8 x 8,3 tum)
B5
182 × 257 mm (7,2 x 10,1 tum)
Cabinet
120 × 165 mm (4,7 x 6,5 tum)
Dubbel A4
210 × 594 mm (8,3 x 23,4 tum)
Hagaki
100 x 148 mm
L
89 × 127 mm (3,5 x 5 tum)
Letter
216 x 279 mm
4 x 11 tum
102 × 279 mm (4 x 11 tum)
4 x 12 tum
102 × 305 mm (4 x 12 tum)
10 x 28 cm
100 × 280 mm (3,9 x 11,02 tum)
10 x 30 cm
100 × 300 mm (3,9 x 11,8 tum)
HV
101 × 180 mm (3,98 x 7,09 tum)
B7 (JIS)
91 × 128 mm (3,6 x 5 tum)
B7 (ISO)
88 × 125 mm (3,5 x 4,9 tum)
10 x 15 cm med flik
100 x 150 mm
Fotopapper med kanter
Pappersformat
Pappersstorlek
A4
210 x 297 mm
3,5 x 5 tum
89 × 127 mm (3,5 x 5 tum)
4 x 6 tum
101,6 x 152,4 mm
4 x 6 tum med flik
101,6 x 152,4 mm
5 x 7 tum
127 × 178 mm (5 x 7 tum)
10 x 15 cm
100 x 150 mm
Letter
216 x 279 mm
Hagaki
100 x 148 mm
L
89 × 127 mm (3,5 x 5 tum)
Utskriftsspecifikationer
Kategori
Specifikation
Upplösning
4800 dpi utskrift
Metod
Drop-on-demand termisk bläckstråle
Språk
PCL3 GUI
Utskriftshastighet
Svart: 30 sid/min
Färg: 28 sid/min
Kopieringsspecifikationer
  • Digital bildbehandling
  • Det maximala antalet kopior varierar beroende på modell
  • Kopieringshastigheten varierar beroende på modell och dokumentets komplexitet
  • Maximal förstoring vid kopiering 200 till 400 % (beroende på modell)
  • Maximal förminskning vid kopiering 25 till 50 % (beroende på modell)
Skanningsspecifikationer
  • Bildredigerare ingår
  • Twain-kompatibelt programvarugränssnitt
  • Upplösning: upp till 1 200 x 2 400 ppi optiskt (beroende på modell); 19 200 ppi förbättrat (programinterpolerat)
  • Färg: 48-bitars färg, 8-bitars gråskala (256 gråskaletoner)
  • Maximal skanningsstorlek från glaset: 21,6 x 29,7 mm
Strömspecifikationer
Kategori
Specifikation
Genomsnittlig strömförbrukning
42 W max
Inspänning
AC 100–240 V växelström
Utström
1 300 mA
Ingående frekvens
50–60 Hz
Utspänning
DC 32 V===1 300 mA
Miljöspecifikationer
Utskrifter från produkten kan bli något förvrängda om den används i närheten av starka elektromagnetiska fält.
HP rekommenderar att du använder en USB-kabel på högst 3 meter för att minimera störningsrisken från starka elektromagnetiska fält.
Rekommenderade driftsförhållanden
Rekommenderad driftstemperatur: 15-32 ºC
Luftfuktighet: 15–80 % relativ luftfuktighet, icke kondenserande
Maximala driftsförhållanden
Tillåten driftstemperatur: 5 ºC till 40 ºC
Förvaring
Temperatur: –40 till 60 ºC
Den här produkten är konstruerad för att reducera energiförbrukningen och spara naturresurser utan att försämra produktens prestanda. Den är utformad för att sänka den totala energiförbrukningen både vid drift och inaktivitet. Denna produkt är kvalificerad för ENERGY STAR®, vilket är ett frivilligt program som uppmuntrar utvecklingen av energisnåla kontorsprodukter.
ENERGY STAR är ett registrerat servicemärke i USA som tillhör U.S. EPA. HP har i egenskap av ENERGY STAR-partner fastställt att denna produkt uppfyller kraven i ENERGY STAR-riktlinjerna för energieffektivitet.
Mer information finns på Energy Stars webbplats (på engelska).
Informationsblad om materialsäkerhet finns på http://www.hp.com/go/msds (på engelska).
Produkten är godkänd enligt DIN 19309 och EN 12281:2002 och kan användas med returpapper. Plastdelar som väger över 25 gram är märkta enligt internationell standard för att göra det enklare att identifiera olika plaster vid återvinning när produktens livscykel är slut.
I allt fler länder och regioner har HP program för utbyte och återvinning. Vi samarbetar med några av världens största återvinningscentraler för elektroniska produkter. HP sparar på resurser genom att sälja vidare några av företaget mest populära produkter. Mer information om återvinning av HP-produkter finns på www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/ (på engelska).
Regelspecifikationer
Produkten uppfyller kraven från tillsynsmyndigheter i ditt land/din region. En fullständig lista över bestämmelserna finns i direkthjälpen.
Modellnummer för identifikation för tillsynsändamål
Produkten har tilldelats ett kontrollmodellnummer för identifikation för tillsynsändamål. Kontrollmodellnumret för den här produkten är SDGOB-0824. Detta kontrollmodellnummer ska inte förväxlas med produktnamnet (HP Photosmart C6300 All-in-One-serien, etc.) eller produktnumret (CDO20A, etc.).
Exponering för radiofrekvent strålning
Strålningen från den här enheten är betydligt lägre än de gränser för radiofrekvent strålning som har satts av FCC (Federal Communications Commission). Trots det ska enheten användas på ett sådant sätt att risken för att människor exponeras under normal användning minimeras. Produkten och eventuell extern antenn, om en sådan stöds, bör placeras så att risken för att människor exponeras under normal användning minimeras. Undvik risken att den gräns för radiofrekvent strålning som satts upp av FCC överskrids genom att se till att antennen är placerad minst 20 cm från människor under normal användning.