HP notebook-datorer - Hitta produktspecifikationer när de inte är tillgängliga online

Detta dokument avser HP och Compaq notebook-datorer.
Om din produktspecifikationsinformation finns tillgänglig online, använd det här dokumentet för att hitta den på din bärbara dator. Lär dig även hur du använder HP PartSurfer för att identifiera reservdelar för datorn.
Produktspecifikationsblad finns tillgängliga för de flesta men inte alla datormodeller från HP:s kundsupport med hjälp av produktnummer. För information om hur du hittar produktnumret, gå till Hur hittar jag mitt produktnamnet eller produktnumret?.
obs!
Om du köpte datorn i ett land/region skiljer sig från din aktuella plats, använd väljaren för Land/Region längst ned på hemsidan för HP:s kundsupport för att välja det land/den regionen där datorn såldes.
Produktspecifikationer är inte tillgängliga online om:
  • Om datorn specialbeställs från HP, eller om bara ett fåtal datorer byggdes med en anpassad maskinvarukonfiguration.
  • Produktnamnet slutar med CTO (konfigurera för att beställa). Till exempel ENVY 17t-1000 CTO eller Pavilion tx2000z CTO.

Lokalisera produktspecifikationsinformation som lagras på datorn

Information som behövs för att uppdatera drivrutiner och identifiera maskinvarukomponenter lagras elektroniskt på datorn. Använd något av följande verktyg för att hitta specifikationsinformation.

Hitta information om komponenterna med hjälp av HP PartSurfer

Använd HP PartSurfer för att hitta namn och artikelnummer till alla utbytbara delar på datorn.
  1. Gå till HP PartSurfer (på engelska).
  2. Använd den nedrullningsbara menyn för att välja land/region.
    Välja land/region
  3. Ange det exakta produktnumret för datorn i fältet Snabbsökning och klicka sedan på Sök.
    obs!
    Om du inte känner till produktnumret ska du gå till Hur hittar jag mitt produktnamnet eller produktnumret? för ytterligare information.
    Om sökningen får flera träffar ska du välja din produkt i listan över produkter som visas.
    Sök efter ett produktnummer
  4. Bläddra genom listan med ersättningsdelar för att visa komponentinformation.
    Reservdelslista