• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP skrivare och kameror - Kompatibilitet mellan HP Director och Windows Vista

Inledning
Det här dokumentet innehåller kompatibilitetsinformation om HP Director och Windows Vista. Här kan du läsa om vad du ska göra om du nyligen har uppgraderat till Windows Vista och inte kan använda HP Director.
Kompatibilitet mellan HP Director och Windows Vista
HP lanserade HP Lösningscenter som en ersättare till HP Director år 2004. HP tillhandahåller fortfarande stöd för HP Director för produkter i operativsystemen Windows 2000 och XP, men HP Director är inte kompatibelt med Windows Vista.
Det innebär att om du nyligen har uppgraderat till Windows Vista kan du inte längre använda HP Director. Du kan dock uppgradera till HP Lösningscenter istället. Följ stegen nedan för att hämta och installera den fullständiga programvarulösningen (i vilken HP Lösningscenter ingår).
  1. Öppna ett nytt fönster och bläddra till sidan Välj programvara och drivrutiner:
    1. Högerklicka på den här länken, Välj program och drivrutiner och klicka sedan på Öppna i nytt fönster.
    2. Ange produktnumret om du ombeds göra det. Det kan hända att du behöver klicka på det i en lista med liknande produkter.
        obs!
      Om du är osäker på vilken produktmodell du har kan du titta på själva produkten. Modellnumret sitter vanligtvis högt upp på produkten eller på framsidan.
    3. Välj operativsystem: Windows Vista.
      Sidan Välj program och drivrutiner öppnas.
  2. I avsnittet Drivrutiner klickar du på HP Full Solution Software Driver eller HP Full Feature Software and Drivers.
    Figur : Exempel på alternativet Fullständiga program på nedladdningssidan för HP-program
  3. Läs noga igenom sidan med hämtningsinformation och följ anvisningarna på skärmen för att hämta och installera programvaran.
  4. När hämtningen och installationen har slutförts öppnar du HP Lösningscenter på samma sätt som du öppnade HP Director.
    • Från skrivbordet: Leta upp ikonen för HP Lösningscenter () och dubbelklicka på den.
    • Från aktivitetsfältet i Windows: Klicka på Windows-ikonen (), klicka på Alla program, HP och klicka sedan på HP Lösningscenter.
    Se onlinehjälpen (installeras tillsammans med programmet) för information om hur du använder HP Lösningscenter. Klicka på Start () > Alla program > HP, klicka på mappen för den aktuella produkten och sedan på Hjälp ().
Provisorisk lösning: Bildredigering
Även om du inte kan använda HP Director eller HP Lösningscenter, kan du ändå hämta gratis programvara för att redigera, organisera, skriva ut och dela ut dina foton. Klicka på den här länken för mer information: HP Photosmart Essential.