HP Photosmart C4380, C4400 och C4500 Allt-i-ett-skrivarserie - Installera bläckpatroner

Inledning

I det här dokumentet beskrivs hur du installerar bläckpatroner.

Installera bläckpatronerna

Videoklipp av byte av bläckpatroner

Denna video demonstrerar stegen som anges på denna sida. Den skrivare som visas är C4280. Anvisningarna för din skrivare är desamma.
Denna video demonstrerar hur du byter ut bläckpatronerna. Produkten som visas i videon är HP Photosmart C4280. Produktens utsida kanske ser annorlunda ut men stegen är desamma för din produkt.
Om du har problem med att visa videon eller om du vill visa den med en annan storlek kan du spela videon på YouTube genom att klicka här.

Steg ett: Installera bläckpatronerna

obs!
Produkten måste vara påslagen innan du kan installera bläckpatronerna. När produkten är påslagen är skrivarvagnen på höger sida.
  1. Öppna bläckpatronsluckan.
    Figur : Öppna bläckpatronsluckan
  2. Ta bort tejpen från patronerna.
    Figur : Ta bort tejpen
      varning!
    Rör inte de kopparfärgade kontakterna och sätt inte tillbaka tejpen på bläckpatronerna.
    Figur : Vidrör inte bläckmunstyckena eller de kopparfärgade kontakterna.
  3. Sätt i bläckpatronerna enligt följande:
    1. Håll bläckpatronen med HP-logotypen vänd uppåt.
    2. Sätt i trefärgspatronen i den vänstra hållaren och den svarta bläckpatronen/fotopatronen i den högra hållaren.
      Figur : Sätt i trefärgs bläckpatronen
    3. Skjut in bläckpatronerna ordentligt tills de snäpper på plats.
      Figur : Tryck bläckpatronerna på plats ordentligt tills de snäpper fast
      Figur : Korrekt installerade bläckpatroner
    4. Stäng bläckpatronsluckan.
    5. Tryck på OK när du blir ombedd att bekräfta att du installerat äkta HP-bläckpatroner.

Steg två: Justera bläckpatronerna.

1. Tryck på OK på produktens kontrollpanel vid var och en av uppmaningarna för att starta justeringen av bläckpatronerna. Vänta i några minuter medan justeringssidan skrivs ut.
  2. Kontrollera statusen på kontrollpanelens display och tryck sedan på OK.