• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Instruktioner för skrivarbyte för skrivarserien HP Photosmart Premium C309 All-in-One

När HP byter ut defekta produkter kan det hända att vissa tillbehör eller delar måste flyttas över från den defekta produkten till den nya produkten.
  obs!
  • Vissa valfria tillbehör kanske inte ingår i din produktmodell.
  • Behåll valfria tillbehör som du har köpt separat.
Se nedanstående lista över vilka modeller av HP Photosmart Premium C309 All-in-One-skrivarserien som omfattas av det här dokumentet:
Modellnamn
Produktkod
HP Photosmart Premium AIO C309g
CD055B
HP Photosmart Premium AIO C309h
CD055C
Anvisningar
Innan du byter ut eller kasserar din defekta enhet följer du de här anvisningarna för att säkerställa att rätt tillbehör tas bort från den defekta enheten och flyttas över till den nya produkten:
  1. Kontrollera att enheten är ansluten till vägguttaget och påslagen innan du försöker ta ur bläckpatronerna och skrivhuvudenheten.
    a) Bläckpatroner och skrivhuvudenhet
      varning!
    Bläckpatronerna och skrivhuvudenheten ska inte returneras eller återanvändas. Utbytesenheten innehåller en ny skrivhuvudenhet och en sats nya bläckpatroner.
    • Öppna luckan till bläckpatronerna och vänta tills skrivarvagnen har stannat.
    • Tryck på fliken på framsidan av varje bläckpatron och ta bort den från dess plats.
    • Lyft upp spärrhandtaget på vagnen tills det tar stopp.
    • Lyft skrivhuvudet för att ta bort det från vagnen.
    • Fäll ned spärrhandtaget och stäng bläckpatronsluckan.
        varning!
      Se till att spärrhandtaget sänks så långt det går. Om du inte gör det kan det leda till att den bristfälliga HP All-in-One-skrivaren blir allvarligt skadad under frakten.
    Koppla därefter bort HP All-in-One-skrivaren och behåll följande tillbehör:
    b) Tillbehör för dubbelsidig utskrift
    För att kunna ta bort tillbehöret för dubbelsidig utskrift trycker du in flikarna på vänster och höger sida av tillbehöret. Ta sedan bort det genom att dra bort det från HP All-in-One-skrivaren.
    c) Strömadapter
    d) Nätsladd
    e) USB-kabel (Universal Serial Bus)
    f) Ethernet-kabel
    g) Minneskort
    h) Produktmanualer och CD
  2. Behåll de tillbehör som nämns ovan för användning med utbytesprodukten.
  3. Slå på strömmen till utbytesprodukten och testa alla dess funktioner.
  4. Mer supportinformation om HP-produkter finns på www.hp.com/support.