HP-datorer - Hantera användarkonton och inloggningar (Windows 7)

Detta dokument avser HP- och Compaq-datorer med Windows 7.
Med hjälp av lösenord och enskilda konton kan informationen i datorn förbli privat och säker. Informationen i det här dokumentet beskriver de olika kontotyperna i Windows 7 och förklarar hur du kan ändra kontotyper och hur du sparar och ändrar lösenord.
Din Windows 7-version kan skilja sig något från de anvisningar som beskrivs här, men de är ändå lätta att förstå. Några av åtgärderna i det här dokumentet gäller för specifika Windows 7-versioner. Detta indikeras i början av respektive anvisningar.
Videoöversikt
Följande video visar hur man hanterar användarkonton och inloggningar i Windows 7