• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP notebook-datorer - Det går inte använda eller installera Microsoft Office 2007 (produktnyckeln saknas)

Utvärderingsversionen av Microsoft Office 2007 är inte längre tillgänglig på HP:s notebook-datorer.
Många HP notebook-datorer som såldes före den 14 september 2010 inkluderade en 60-dagars utvärderingsversion av Microsoft Office 2007 som kräver en produktnyckel för upplåsning efter utvärderingsperiodens slut. Microsoft tillhandahåller dock inte längre produktnycklar för Office 2007. För att hämta och installera en nyare version av Office samt för att köpa en produktnyckel, går du till http://office.microsoft.com/en-us/try/ på Microsofts webbplats.
Innan du installerar en ny version av Office rekommenderar vi att du först avinstallerar utvärderingsversionen av Office 2007.

Avinstallera utvärderingsversionen av Microsoft Office 2007

För att avinstallera utvärderingsversionen av Microsoft Office 2007 gör du på följande sätt:
  1. Klicka på Start och välj sedan Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på ikonen Program och funktioner.
    Figur : Program och funktioner
    Program och funktioner
  3. I fönstret Program och funktioner väljer du utvärderingsprogrammet Microsoft Office 2007 och klickar sedan på knappen Avinstallera.
    Figur : Avinstallera
    Avinstallera utvärderingsversionen av Microsoft Office 2007
  4. När avinstallationsprocessen avslutas startar du om notebook-datorn.
När du har tagit bort utvärderingsversionen av Microsoft Office 2007 kan du installera en nyare version av Microsoft Office eller annan valfri programsvit för kontorsbruk.