• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP notebook-datorer - Växla från notebook-läge till Tablet-läge

Omvandla datorn från notebook till tablet

Om du vill ändra datorn från notebook-konfiguration där inmatning sker med ett tangentbord till en tablet-konfiguration där inmatning sker genom att du rör vid skärmen med en pekpenna, gör du så här:
  1. Öppna locket så att skärmen är lodrät i förhållande till tangentbordet.
  2. Ta tag i de högra och vänstra kanterna av skärmen och rotera den 180 grader medurs.
      varning!
    Datorn skadas om du använder för mycket kraft för att vrida eller rotera skärmen i fel riktning.
  3. När skärmen är bortvänd från tangentbordet sänker du lockets framkant för att täcka tangentbordet.
    På vissa modeller låses locket på plats för att undvika oavsiktlig förflyttning.
För att minska risken för skador bör du inte transportera notebook-datorn med locket i tablet-läge.