• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP bärbara datorer - Strömförsörjning växlar mellan batteri och nätström

Den bärbara datorn återgår till strömförsörjning via batteri trots att nätadaptern är ansluten.
Använd någon av följande lösningar för att åtgärda felet:
  1. Koppla bort den bärbara datorn från dockningsstationen eller portreplikatorn om den är ansluten. Koppla även bort skrivare och annan kringutrustning.
  2. Dra ut nätadaptern.
  3. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn.
  4. Anslut nätadaptern utan batteriet och sätt på den bärbara datorn.
  5. Kontrollera att alla anslutningar sitter ordentligt.
    Om nätadapterns anslutning till den bärbara datorn är lös kan kontakten vara skadad och behöva repareras. Kontakta HP service och support för ytterligare hjälp.
  6. Starta datorn genom att trycka på och släppa strömbrytaren.
    • Om den bärbara datorn startar fungerar nätadaptern som den ska. Anslut batteriet och se vad som händer. Om den bärbara datorn börjar växla mellan batteri- och nätström fortsätter du med att Återinstallera Windows-operativsystemet.
    • Om strömindikatorn är släckt behöver nätadaptern bytas ut. Kontakta HP service och support för ytterligare hjälp.
    • Om strömindikatorn är tänd och den bärbara datorn inte startar måste datorn repareras. Kontakta HP service och support för ytterligare hjälp.
För information om hur du återinstallerar Windows-operativsystemet kan du läsa HP bärbara datorer - Reparera eller återinstallera operativsystemet.