• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP och Compaq stationära datorer - Information och menyalternativ i hjälpprogrammet BIOS-inställning

Detta dokument avser stationära HP- och Compaq-datorer.
Det här dokumentet innehåller information om vad BIOS-programmet är och hur hjälpprogrammet BIOS-inställning används.
I datorn finns hjälpprogrammet BIOS-inställning som du kan använda för att ändra viktiga datorinställningar. I det här dokumentet definieras inte specifika BIOS-standardinställningar, eftersom det skiljer sig för mycket mellan olika datormodeller. Det här dokumentet tar upp typiska exempel. Din dator kan vara annorlunda.

Hitta BIOS-versionen

Använd följande steg för att hitta datorns BIOS-version:
Visa mig hur
  1. Stäng av datorn och vänta i fem sekunder.
  2. Starta datorn och tryck omedelbart på F10 upprepade gånger tills inställningsverktyget för BIOS öppnas.
    Om ingenting händer trycker du upprepade gånger på F1-tangenten.
  3. Gör något av följande i hjälpprogrammet BIOS-inställning:
    • På fliken Huvudmeny hittar du BIOS-versionen.
      Figur : Hitta BIOS version 6 eller tidigare
      Hitta BIOS-versionen
    • På fliken Arkiv använder du nedåtpilen för att välja Systeminformation och trycker sedan på Retur.
      Figur : Hitta BIOS-versionen
      Hitta BIOS-versionen
      På skärmen Systeminformation hittar du BIOS-versionen.
      Figur : Hitta BIOS version 7 eller senare
      Hitta BIOS-versionen