• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP:s bärbara datorer - HP Advisor 3.x

Detta dokument gäller för HP:s bärbara datorer med Windows Vista och 7.
HP Advisor är ett verktyg som ger enkel åtkomst till information om datorn, även uppgifter om garanti och anslutning till kringutrustning som t.ex. skrivare. I det här dokumentet beskrivs hur man använder de verktyg som finns i HP Advisor, hur man minimerar bildskärmen, stänger av bildskärmen helt eller ändrar standardinställningarna så att verktyget inte startas när datorn startas.

Laddar ner den senaste versionen av HP Advisor 3.x från HP

För att kontrollera vilken version av HP Advisor du använder, klicka på Inställningar längst ner till höger och klicka sedan på flikenOm.
För att installera den senaste versionen av HP Advisor på din dator går du till webbsidan för nerladdning av programvara och drivrutiner, skriver in produktnumret och operativsystemet och väljer HP Advisor.

Öppna HP Advisor

Första gången HP Advisor öppnas, visas sidan Välkommen. Läs igenom vägledningen och bekanta dig med programvaran. I fortsättningen startas HP Advisor automatiskt tillsammans med Windows och öppnas i dockningsvyn.
För att öppna HP Advisor manuellt, följ dessa steg:
  1. Klicka på Start .
  2. Klicka på Alla program.
  3. I programlistan klickar du på Hewlett-Packard och sedan på HP Advisor.

Använda HP Advisor

Du kan använda HP Advisor i helskärm eller i dockad vy, vilket beskrivs i följande avsnitt:
  • HP Advisor Dock: Är en snabbmenyrad med Advisor-länkar (PC Dashboard, PC Alerts och PC Discovery) och dina favoritgenvägar till program, webbplatser och dokument.
  • PC Dashboard: Rapporterar status för säkerhetsinställningar, säkerhetskopiering, datoraviseringar, lagringsutrymme och återstående garanti.
  • PC Alerts: Åtkomst till programvaruuppdateringar, supportvarningar och meddelanden från HP. Håll datorn i trim genom att administrera, underhålla och uppdatera den.
  • PC Discovery: Gör nya och annorlunda saker som t.ex. att visa och redigera foton och album, lyssna på och hantera musik och titta på och skapa filmer och videor.
Det finns en presentation av programvaran om du behöver mer information om hur använder HP Advisor. För att få åtkomst till presentationen klickar du på Start, anger Advisor i sökfältet och klickar sedan på Presentation av HP Advisor och PC Dock.
obs!
Produktnamn, produktnummer och serienummer visas nertill i huvudfönstret.

Använda sökfunktionen

Med HP Advisor kan du söka på internet. Du kan även söka artiklar i Windows Hjälp & support. Gör så här för att söka:
  1. Klicka på pilen i rutan Sök och välj sedan hur du vill söka:
    Figur : Sökalternativ
    Sökalternativ
    • Onlinehjälp - sök på Internet med Onlinehjälp.
    • Hjälp & support - sök artiklar i Windows Hjälp & support.
  2. Skriv in sökordet i sökrutan.
  3. Klicka på sökknappen .
  4. Sökresultatet visas i din standardwebbläsare.

Hindra HP Advisor från att starta när datorn startas

För att ändra standardinställningarna och förhindra att HP Advisor Dock öppnas när datorn startas, använder du följande steg:
  1. Öppna PC Dashboard och klicka på knappen Inställningar.
  2. Avmarkera rutan bredvid Starta Advisor PC Dock varje gång datorn startas.
    Figur : Förhindra att HP Advisor öppnas
    Hindra HP Advisor från att starta när datorn startas.
  3. Klicka på Tillämpa.
Om du ändrar dig kan du ställa in HP Advisor på att startas automatiskt när du startar datorn.