HP Notebook och All-in-One-datorer - felsöka problem med skärmen (Windows 10, 8, 7)

Det här dokumentet avser bärbara HP-datorer och All-in-One med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Det här dokumentet innehåller lösningar på en rad olika problem som kan inträffa med bärbara datorer och All-in-One skärmar som oskarp text, dålig video prestanda, svarta eller vita skärmar eller skadad maskinvara. Sök efter ett avsnitt nedan som matchar problemet med bildskärmen, och följ sedan stegen för att lösa problemet.