HP:s bärbara datorer - Anytime Upgrade i Windows 7

Med hjälp av Microsofts program Windows Anytime Upgrade (WAU) (på engelska) kan du uppgradera Windows 7 på datorn till en annan version av Windows 7. Det innebär dock att du måste köpa en produktuppgraderingsnyckel från Microsoft.
  • Microsoft tillhandahåller support för den nya Windows-versionen enligt deras allmänna villkor. HP fortsätter att tillhandahålla maskinvarusupport enligt garantivillkoren.
  • Observera att HP eller Compaq Systemåterställning återställer den ursprungliga Windows-version som datorn levererades med. Det innebär att det återställda systemet inte kommer att ha den uppgraderade versionen av operativsystemet.
Se Microsofts hjälp- och supportwebbplats (på engelska) om du har några frågor om Microsofts Windows Anytime Upgrade-program, inklusive frågor om omfattning eller installationsproblem.