HP Notebook-datorer - Hur hittar jag modellnummer och servicemärke på HP Mini

Detta dokument gäller HP Mini-modeller
Ett tryckt servicemärke sitter på undersidan av varje HP Mini-dator. Vänd upp och ned på datorn för att läsa informationen på märket. De kan se lite olika ut, men märket på din minidator liknar exemplet på servicemärke nedan.
  1. Produktnummer
  2. Modellnummer
Du måste använda antingen produkt- eller modellnummer för att lokalisera BIOS, drivrutiner, utbytesdelar och supportinnehåll, vilka är specifika för din produkt. Om du försöker installera drivrutiner som inte är specifikt avsedda för din dator, kan det skada den.
På märket finns följande information:
Nummer
Namn
Exempel
Beskrivning
1
Produktnummer (p/n)
NC953AS#ABA
Produktnumret kan användas för att hitta en del eller en drivrutin. Ange endast bokstäverna och siffrorna före #-tecknet när du söker.
2
Modellnummer (visas i området under streckkoderna)
1001xx
Modellnumret är unikt för maskinvarukomponenterna och behövs för att söka efter drivrutiner och supportinnehåll.
Produktnamnet (HP Mini) finns även på framsidan av datorn men är inte tillräckligt för att hitta drivrutiner och supportinnehåll, eftersom det finns dubbleringar för många minimodeller.