• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Bärbara HP-datorer - Jag kan inte läsa eller skriva till SmartMedia-kort i Windows Vista

Detta dokument gäller för bärbara HP-datorer med Windows Vista.
Lär dig mer om problemet
SmartMedia-kortet upptäcks inte av operativsystemet. Du kan då inte läsa data från eller skriva data till kortet.
Lösa problemet
  varning!
Artikeln innehåller information om hur du ändrar i registret. Innan du utför ändringar i registret, var noga med att säkerhetskopiera det och kontrollera att du vet hur man återställer registret om problem uppstår.
Om det finns fel i kortets CIS-blockinformation kan det bli svårt för operativsystemet att upptäcka det. Om du vill använda ett SmartMedia-kort med ett felaktigt CIS-block, inaktivera kontroll av CIS-block genom att lägga till följande registervärde.
  1. Klicka på Start och skriv in Kör i sökfältet och välj sedan Kör när alternativet visas.
  2. I fönstret som visas, skriv in regedit. Klicka på OK.
  3. Navigera till HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\tifm21\Parameters.
  4. Klicka på Redigera, Nytt, DWORD Value (DWORD-värde).
  5. Skriv in SMCISEnable. Högerklicka på SMCISEnable Dword och välj Ändra. Kontrollera att värdet är 0.
  6. Stäng Registereditorn.
  7. Starta om datorn.
När du startar om datorn kan du använda smartkortet.