HP notebook-datorer - Åtgärda problem med webbkameran (Windows Vista)

Det här dokumentet avser bärbara HP Pavilion- och Compaq Presario-datorer med en ursprunglig HP-installation av operativsystemet Windows Vista
Vissa HP Notebook-datorer levereras med en förinstallerad webbkamera som kan användas för att spela in videofilm eller ta stillbilder. En webbkamera är en videoinmatningsenhet, ungefär som en skanner eller kamera, som inte fungerar om du inte har programvara som fungerar med webbkameran. För HP:s bärbara datorer med Vista är de tillgängliga videoinspelarprogrammen QuickPlay eller YouCam (beroende på modellen). Använd det här dokumentet till att felsöka Notebook-datorns förinstallerade webbkamera.
Använd en av de följande avsnitt som bäst beskriver din situation.