• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP bärbara datorer - Felsöka en förlorad Internetanslutning i ett trådlöst nätverk i Vista

Läs detta dokument om du har använt datorn för att ansluta till Internet och ta emot e-post, men plötsligt visar datorn ett felmeddelande i webbläsaren:
  • webbsidan kan inte visas
  • dns_unresolved_hostname
  • eller ett liknande felmeddelande.
I det här dokumentet anges hur du felsöker problemsymptom och följer snabbtipsen för att återupprätta en anslutning.
Vanliga orsaker till bruten anslutning
De vanligaste problemen som orsakar att en nätverks- eller Internetanslutning bryts är:
Allmän felsökning av nätverk
Om det inte gick att lösa nätverksproblemet med hjälp av ovanstående åtgärder för att lösa problem med IP-adress och säkerhetsnyckel utför du följande allmänna åtgärder för nätverksfelsökning.