• Information

• Respons

HP-datorer - Så här rengör du datorn

Dokumentet avser all HP-datorer.
Lär dig hur du rengör datorn för att ta bort smuts och skräp och använda ett CDC-rekommenderat desinfektionsmedel på ytor med mycket beröring som mus, tangentbord och pekskärm.
CDC (Centers for Disease Control and Prevention) rekommenderar att du rengör ytor, följt av desinfektion, som bästa praxis för att förebygga virala andningssjukdomar i hushåll och samhällsinrättningar.
obs!
Det kan hända att det finns en del synliga förändringar av kosmetisk finish på produkten över tid som en följd av rengöringsmetoderna som beskrivs i det här dokumentet.
  varning!
Innan du rengör datorn ska du utföra dessa steg för att minska risken för elstötar:
  1. Stäng av datorn.
  2. Koppla bort nätsladden från datorn.

Regelbunden rengöring och underhåll

Rengör ventilationsöppningarna, portarna, skärmen och tangentbordet på datorn.

Rengöring och desinficering av hemdator

Använd rengöringsvägledningen och metodtipsen i det här avsnittet för att rengöra din bärbara, stationära eller All-in-One-dator.

Rengöring och desinficering av jobbdator

Använd vägledningen och metodtipsen i det här avsnittet för att rengöra din bärbara dator, arbetsstation, stationära dator, maskin för försäljningsställen, tunna klient, skärmar och tillbehör.

Vanliga frågor och svar om rengöring av HP-produkten

Hitta svar på vanliga frågor (FAQ) om rengöring av HP-produkter på ett säkert och effektivt sätt.