Skrivarspecifikationer för HP Deskjet F2200 All-in-One-skrivarserien

Produktspecifikationer
Figur : HP Deskjet F2200 All-in-One-serie
Produktspecifikationerna är som följer:
HP All-in-One-modeller
Modell
Artikelnummer
HP Deskjet F2210 All-in-One
CB686A
HP Deskjet F2212 All-in-One
CB687A
HP Deskjet F2214 All-in-One
CB692A
HP Deskjet F2235 All-in-One
CB688A
HP Deskjet F2238 All-in-One
CB688D
HP Deskjet F2240 All-in-One
CB685A
HP Deskjet F2250 All-in-One
CB684A
HP Deskjet F2275 All-in-One
CB689A
HP Deskjet F2276 All-in-One
CB693A
HP Deskjet F2280 All-in-One
CB683A
HP Deskjet F2288 All-in-One
CB683D
HP Deskjet F2290 All-in-One
CB690A
Systemkrav
Windows
Komponent
Minimikrav
Operativsystem
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista och Windows 7
Processor
Windows 2000 och Windows XP: Valfri Intel Pentium II- eller Celeron-processor eller kompatibel processor (Pentium III eller senare rekommenderas)
Windows Vista och Windows 7: En modern 800 MHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars processor (x64) (1 GHz eller mer rekommenderas)
RAM-minne
Windows 2000 och Windows XP: Vanlig installation: 128 MB RAM (256 MB rekommenderas)
Windows Vista och Windows 7: 512 MB RAM (1 GB eller mer rekommenderas)
Ledigt hårddiskutrymme
Windows 2000 och Windows XP: Vanlig installation: 795 MB (1 GB endast i Japan) ledigt hårddiskutrymme, plus ytterligare 50 MB ledigt för skanning i fullfärg
Windows Vista och Windows 7: Vanlig installation: 920 MB ledigt hårddiskutrymme plus ytterligare 50 MB för skanning i fullfärg
Anslutningar
Vanlig installation: Ledig USB-port
Webbläsare
Vanlig installation: Microsoft Internet Explorer 6 eller senare
Macintosh
Komponent
Minimikrav
Operativsystem
Mac OS X v10.3.9, v10.4 eller senare
Processor
PowerPC med G4-, G5- eller Intel® Core-processor
RAM
512 MB
Ledigt diskutrymme
150 MB
Webbläsare
Valfri webbläsare
USB
Vanlig installation: Ledig USB-port
Fysiska mått
Mått
Mått
Höjd
180,5 mm (7,11 tum)
Bredd
425,7 mm (16,76 tum)
Djup (med utmatningsfacket utskjutet)
267,4 mm (10,53 tum)
Vikt
5,27 kg
Bläckpatroner
Gå till HP SureSupply för att kontrollera bläckpatronernas eller tonerkassetternas kompatibilitet eller köpa nya bläckpatroner och andra tillbehör.
  1. Gå till HP SureSupply.
  2. Så här ställer du in land/region, om det behövs.
    Figur : Land-/region-väljaren
    Välja land/region
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att beställa nya tillbehör eller kontrollera om bläckpatronen är kompatibla med skrivaren.
Äkta HP-bläckpatroner och tillbehör kan även köpas från andra återförsäljare.
Specifikationer för pappershantering
Pappersfackens kapacitet
Pappersformat
Pappersvikt
Pappersfack
Utmatningsfack
Vanligt papper
75-90 g/m²
Upp till 80 (75 g/m² papper)
50 (75 g/m² papper)
Legal
75-90 g/m²
Upp till 80 (75 g/m² papper)
50 (75 g/m² papper)
Kort
200 g/m² index max
Upp till 40
25
Kuvert
75-90 g/m²
Upp till 10
10
OH-film
Ej tillämpligt
Upp till 30
15 eller färre
Etiketter
Ej tillämpligt
Upp till 30
25
100 x 150 mm fotopapper
236 g/m²
Upp till 30
25
216 x 279 mm fotopapper
Ej tillämpligt
Upp till 30
10
  obs!
Utmatningsfackets kapacitet varierar beroende på papperstyp och mängden bläck på arken. HP rekommenderar att du tömmer utmatningsfacket ofta.
Papperstyper och -format
Papper: (vanligt, Inkjet, foto, glättat)
Pappersformat
Pappersstorlek
U.S. Letter
216 × 279 mm (8,5 x 11 tum)
Legal
216 × 356 mm (8,5 x 14 tum)
Executive
184 × 267 mm (7,24 x 10,51 tum)
Cabinet
127 × 177,8 mm (5 x 7 tum)
Mutsugiri
203,2 × 254 mm (8 x 10 tum)
A4
210 × 297 mm (8,27 x 11,69 tum)
A5
148 × 210 mm (5,83 x 8,27 tum)
Kuvert
Pappersformat
Pappersstorlek
US No.10
105 × 241 mm (4,12 x 9,5 tum)
A2 Invitation
111 × 146 mm (4,37 x 5,75 tum)
DL
110 × 220 mm (4,33 x 8,66 tum)
C6
114 × 162 mm (4,49 x 6,38 tum)
OH-film
Pappersformat
Pappersstorlek
U.S. Letter
216 × 279 mm (8,5 x 11 tum)
A4
210 × 297 mm (8,27 x 11,69 tum)
Etiketter
Pappersformat
Pappersstorlek
U.S. Letter
216 × 279 mm (8,5 x 11 tum)
A4
210 × 297 mm (8,27 x 11,69 tum)
Kort
Pappersformat
Pappersstorlek
Registerkort
76,2 × 127 mm (3 x 5 tum)
Registerkort
101,6 × 152 mm (4 x 6 tum)
Registerkort
127 × 203,2 mm (5 x 8 tum)
A6
105 × 148,5 mm (4,12 x 5,85 tum)
Foto
Pappersformat
Pappersstorlek
Kantfria fotopapper
101,6 x 165 mm (flikmaterial)
100 x 200 mm (flikmaterial)
101,6 x 203,2 mm (flikmaterial)
100 x 152 mm (flikmaterial)
Fotopapper
101,6 x 152 mm (flikmaterial)
100 x 150 mm (flikmaterial)
127 × 177,8 mm (5 x 7 tum)
130 × 180 mm (5,12 x 7,01 tum)
203,2 × 254 mm (8 x 10 tum)
Fotokort
101,6 x 203,2 mm (flikmaterial)
100 x 200 mm (flikmaterial)
Kantfritt panoramapapper
101,6 x 254, 101,6 x 304,8 mm
100 x 250 mm, 100 x 300 mm
Användardefinierad
  1. Bredd: 77–216 mm
  2. Längd 127–356 mm
Utskriftsmarginaler
Skevning:
  • +/- 0,15 mm per mm på vanligt papper
  • +/- 0,3 mm per mm på OH-film och kuvert
Utskriftsspecifikationer
Modell
Utskriftshastighet
HP Deskjet F2210 All-in-One
Svart: Upp till 17 sidor per minut (sid/min) efter första sidan
Färg: Upp till 13 sidor per minut (sid/min) efter första sidan
HP Deskjet F2212 All-in-One
HP Deskjet F2214 All-in-One
HP Deskjet F2235 All-in-One
HP Deskjet F2238 All-in-One
HP Deskjet F2240 All-in-One
HP Deskjet F2250 All-in-One
HP Deskjet F2275 All-in-One
HP Deskjet F2276 All-in-One
HP Deskjet F2280 All-in-One
HP Deskjet F2288 All-in-One
HP Deskjet F2290 All-in-One
Svart: Upp till 20 sidor per minut (sid/min) efter första sidan
Färg: Upp till 14 sidor per minut (sid/min) efter första sidan
  • Kapacitet: 1 000 kopior per månad
  • Metod: drop-on-demand termisk inkjet
Kopieringsspecifikationer
  • Digital bildbehandling
  • Upp till 9 kopior från ett original (varierar beroende på modell)
  • Kopieringshastigheten varierar beroende på modell och dokumentets komplexitet
  • Maximal förstoring vid kopiering 200 till 400 % (beroende på modell)
  • Maximal förminskning vid kopiering 25 till 50 % (beroende på modell)
Skanningsspecifikationer
  • Bildredigerare ingår
  • Integrerat OCR-program som automatiskt konverterar skannad text till redigerbar text (om det är installerat)
  • Twain-kompatibelt programvarugränssnitt
  • Upplösning: upp till 1 200 x 2 400 ppi optiskt (beroende på modell); 19 200 ppi förbättrat (programinterpolerat)
  • Färg: 48-bitars färg, 8-bitars gråskala (256 gråskaletoner)
  • Maximal skanningsstorlek från glaset: 216 × 297 mm (8,5 x 11,7 tum)
Strömspecifikationer
  • Energiförbrukning: 20 W (vid genomsnittlig utskrift)
  • Inspänning: Växelström 100 till 240 V ~ 1 A 50–60 Hz
  • Utspänning: Likström 32 V===375 mA, 16 V===500 mA
  • Strömförsörjning: 0957-2231 växelström 100 till 240 V ~ 1 A 50–60 Hz (±3 Hz)
Miljöspecifikationer
Rekommenderade driftsförhållanden
Rekommenderad drifstemperatur: 15–32 ºC
Maximala driftförhållanden
Tillåten driftstemperatur: 5–40 ºC
Luftfuktighet: 20–80 procent relativ luftfuktighet, icke-kondenserande
Lagringsförhållanden
Temperaturintervall vid lagring (ej i drift): –20 till 60 ºC
Utskrifter från HP-produkten kan bli något förvrängd om enheten används i närheten av starka elektromagnetiska fält.
HP rekommenderar att du använder en USB-kabel på högst 3 meter för att störningsrisken från starka elektromagnetiska fält ska bli så liten som möjligt.
Energy Star
Energiförbrukningen minskar kraftigt när enheten är inställd i ENERGY STAR®-läge, vilket sparar naturresurser och pengar utan att produktens höga prestanda påverkas. Denna produkt är kvalificerad för ENERGY STAR, vilket är ett frivilligt program som uppmuntrar utvecklingen av energisnåla kontorsprodukter.
Figur : Energy Star
ENERGY STAR är ett registrerat märke i USA som tillhör U.S. EPA. Som ENERGY STAR-partner fastställer Hewlett-Packard Company att denna produkt uppfyller ENERGY STAR-kraven för energisnålhet. Mer information finns på www.energystar.gov.
Informationsblad om materialsäkerhet
Klicka här för att hämta informationsblad om materialsäkerhet.
Användning av papper och plast
Produkten är godkänd enligt DIN 19309 och kan användas med returpapper. Plastdelar som väger över 25 gram är märkta enligt internationell standard för att göra det enklare att identifiera olika plaster vid återvinning när produktens livscykel är slut.
Återvinningsprogram
I allt fler länder har HP program för utbyte och återvinning. Vi samarbetar med några av världens största återvinningscentraler för elektroniska produkter. HP sparar på resurser genom att sälja vidare några av företaget mest populära produkter. Mer information om HP:s återvinningsprogram finns på HP:s webbplats.
Specifikationer för tillsyn
FCC statement
Utrustningen har testats och funnits uppfylla kraven för en digital enhet av klass B enligt avsnitt 15 i FCC-bestämmelserna. Dessa gränser har utformats för att ge godtagbart skydd mot skadliga störningar när utrustningen används i hemmet. Utrustningen genererar, använder och kan sända ut radiovågor. Om den inte installeras och används i enlighet med anvisningarna kan den orsaka störningar i radiokommunikationer. Det finns dock inga garantier för att störningar ej kan uppstå vid en viss installation. Om utrustningen skulle orsaka skadliga störningar i radio- eller tv-mottagningen, vilket kan avgöras genom att du stänger av utrustningen och sedan slår på den igen, försök rätta till störningarna genom att vidta någon av följande åtgärder:
  • Vrid eller flytta mottagarantennen.
  • Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
  • Anslut utrustningen till ett uttag i en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
  • Rådfråga återförsäljaren eller en erfaren radio- och TV-tekniker.
  obs!
Ändringar eller modifikationer av produkten som inte uttryckligen har godkänts av Hewlett-Packard kan innebära att användaren förlorar rätten att använda utrustningen.