Stationära HP All-in-One-datorer - Hur hittar jag mitt modellnummer eller produktnummer

Detta dokument gäller för att hitta modell- och produktnummer på stationära HP allt-i-ett-datorer.
HP tillhandahåller ett modellnamn på framsidan av den stationära All-in-One-datorn från HP, men det namnet eller numret kanske inte är tillräckligt för att få rätt support till datorn. De här namnen eller numren representerar ofta en serie av många datorer som ser liknande ut, men har andra tillval och delar. Exempel: HP har producerat många sorters modeller av HP Pavilion 23 i olika konfigurationer, till exempel modellerna HP Pavilion 23-h070 och HP Pavilion 23-v040xt.
I det här dokumentet beskrivs hur du hittar modellnumret (även kallat produktnamnet) på en stationär All-in-One-dator från HP. Du kan använda modellnumret eller produktnumret om du behöver hämta drivrutiner, hitta användbara dokument och få onlinesupport.
obs!
Om det behövs kan du även använda det här dokumentet till att hitta serienummer som alltid visas i närheten av produktnumret.
obs!
Mer information om modell- och produktnummer på HP ENVY Curved All-in-One-datorer finns under HP ENVY Curved All-in-One-datorer - Hitta modell- och serienummer.
Använd något av följande alternativ för att hitta ditt modell-, produkt- eller serienummer, såväl som annan viktig information om din dator.