• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Consumer Notebook PC - Uppdatera BIOS (Basic Input Output System)

Detta dokument avser HP och Compaq notebook-datorer.
Hämta och installera uppdateringar för datorns BIOS. Den här processen är även känd som att “flasha BIOS”.
  varning!
Installera endast BIOS-uppdateringar från HP. Felaktig installation av BIOS kan göra att datorn inte kan starta eller återställas. Om din dator hanteras av en IT-tjänst ska du kontakta dem för korrekt uppdateringsprocess.
Uppdatering av BIOS rekommenderas som standardunderhåll av datorn. Det kan även hjälpa till att lösa följande problem:
  • En tillgänglig BIOS-uppdatering löser ett visst problem eller förbättrar datorns prestanda.
  • Aktuellt BIOS inte stöder en maskinvarukomponent eller en Windows-uppgradering.
  • HP:s support rekommenderar att du installerar en viss BIOS-uppdatering.
För företagsdatorer som ProBook, EliteBook och ZBook-modeller kanske företagets IT-avdelning eller lokal IT-tjänst hanterar BIOS-inställningarna. Bekräfta att den uppdaterade BIOS-versionen är kompatibel med företagets distributionsmiljö.