HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Rengöra enheten

Enheten behöver inte rengöras ofta. Om du däremot ser att glaset på flatbädden eller det vita vinylstödet är smutsigt, eller om det förekommer streck eller fläckar på kopiorna ska glaset och det vita vinylstödet rengöras. Rengör utsidan av enheten och pekskärmen regelbundet för att undvika att glaset på flatbädden och det vita vinylstödet blir smutsigt.
Rengör enheten enligt följande anvisningar.

Rengöra enhetens utsida

Rengör enhetens utsida med en mjuk, luddfri trasa som du fuktar lätt med vanligt vatten eller med vatten och milt rengöringsmedel.

Rengöra pekskärmen

Rengör pekskärmen genom att torka av den med en luddfri trasa, lätt fuktad med vatten. Häll eller spreja inte vatten direkt på pekskärmen. Använd inte någon annan typ av vätska. Lösnings- och rengöringsmedel kan skada pekskärmen.

Rengöra flatbäddens glas

Rengör glasbädden bara om du kan se att det är smutsigt eller om det blir ränder eller fläckar på kopior.
Torka av glaset försiktigt med en luddfri trasa, lätt fuktad med vatten. Om det inte hjälper med vatten kan du använda en trasa som fuktats med alkohol. Häll inte eller spreja rengöringsmedel direkt på glaset. Tryck inte hårt på glaset.

Rengöra skannerns glasremsa

Den lilla glasremsan till vänster om flatbäddsglaset har ett särskilt ytskikt. Tryck försiktigt när du rengör den här glasremsan. Använd endast en trasa som fuktats lätt med vatten för att rengöra glasremsan.

Rengöra det vita vinylstödet

Rengör det vita vinylstödet på glasbäddlockets undersida bara om du kan se att det är smutsigt eller om det blir fläckar på kopior.
Torka av stödet försiktigt med en luddfri trasa, lätt fuktad med vatten. Om det inte hjälper med vatten kan du fukta trasan med alkohol. Häll inte eller spreja rengöringsmedel direkt på stödet.