• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Ställa in meddelandeservern

Om du vill använda funktionerna Meddelanden och AutoSend måste du konfigurera SMTP-inställningarna för meddelandeservern.
  obs!
E-postservern för e-postfunktionen för digital sändning och e-postservern för meddelandefunktionerna konfigureras på olika flikar på den inbäddade webbservern. Konfigurera e-postservern för digital sändning på fliken Digital sändning. Konfigurera meddelandeservern på fliken Inställningar. Du kan däremot använda samma e-postserver, eller SMTP-värdnamn, för båda funktionerna, så länge servern inte kräver verifiering.
Området på den inbäddade webbservern där du ställer in meddelandeservern har två sektioner. Du måste konfigurera funktionerna under Utgående e-post, men det är däremot valfritt att konfigurera inställningarna under Inkommande e-post.
Obligatorisk inställning
  1. Öppna den inbäddade webbservern.
  2. Välj fliken Inställningar.
  3. Välj Meddelandeserver på menyn till vänster på skärmen.
  4. Under Utgående e-post ser du till att rutan bredvid Aktivera utgående e-post är markerad.
  5. Bredvid SMTP-server skriver du meddelandeserverns nätverksadress. Använd en server som inte kräver verifiering för att skicka e-post.
  6. Bredvid Domännamn skriver du namnet på domänen för servern. Du måste använda det exakta namnet.
  7. Klicka på Använd.
Valfri inställning
  1. Under Inkommande e-post, bredvid Enhetens e-postadress, skriver du namnet på enhetens e-postkonto. Den här adressen är enhetens POP3-användarnamn kombinerat med domännamnet.
  2. Du behöver inte markera rutan bredvid Aktivera inkommande e-post för att kunna använda funktionerna Meddelanden och AutoSend. Aktivera inkommande e-post och ange information för inställningarna i det här området om du vill tillåta att fjärrförfrågningar och fjärrkommandon skickas till enheten.
  3. Bredvid POP3-server skriver du nätverksadressen till POP3-servern för inkommande e-post.
  4. Bredvid Användarnamn för POP3-enhet skriver du namnet på en befintlig användare på enheten. HP rekommenderar att du konfigurerar ett e-postkonto för meddelanden och sedan använder det kontot. Ange inte din egen e-postadress i det här fältet, eftersom alla personliga e-postadresser omdirigeras.
  5. Bredvid Lösenord skriver du lösenordet för Användarnamn för POP3-enhet.
  6. Klicka på Använd.