• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Notebook-datorer - Hur hittar jag skrivarens produktnamn eller -nummer?

Det här dokumentet avser HP notebook-datorer.
Produktnamn och -nummer kan hjälpa dig hitta rätt service och support.
  • Produktnamn (modellnummer): Identifiera till vilken produktserie datorn tillhör. Till exempel HP Spectre Folio - 13-ak0001na. Du kan behöva mer detaljerad information för att få support för din produkt.
  • Produktnummer (SKU, artikelnummer): Använd det här numret för att hämta rätt drivrutiner eller söka efter supportdokument. Till exempel 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.
  • Serienummer: Identifierar din specifika HP-produkt. Du behöver det här numret för att serva den bärbara datorn, hitta garantistatus eller kontakta HP:s kundsupport. För information om hur du hittar serienumret, gå till HP-datorer, skrivare – hitta serienumret.
Använd en av följande metoder för att hitta produktnamnet och modellnumret. Om du inte kan slå på datorn eller Windows inte öppnas tittar du på produkten istället.