• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Notebook-datorer - Hur hittar jag mitt modell-, serie- eller produktnummer?

Detta dokument är avsett som hjälp att hitta modell- och produktnummer på HP:s bärbara datorer.
HP tillhandahåller ett modellnamn nära tangentbordet eller skärmen på den bärbara datorn, men det kanske inte räcker med namnet eller numret för att få rätt support för datorn. De här namnen eller numren representerar ofta en serie av många bärbara datorer som ser liknande ut, men har andra tillval och delar. Exempel: HP har producerat över en hundra typer av bärbara G62-modeller i olika konfigurationer, till exempel G62-340-US och G62-465DX-modeller.
I det här dokumentet beskrivs hur du hittar ett produktnummer som bättre motsvarar din exakta typ av bärbar HP-dator. Du kan använda produktnumret (även kallat modellnummer) för att hämta drivrutiner, hitta praktiska dokument och få onlinesupport.
  obs!
Om det behövs kan du även använda det här dokumentet till att hitta serienummer som alltid visas i närheten av produktnumret.
Använd något av följande alternativ för att hitta ditt modell-, produkt- eller serienummer, såväl som annan viktig information om din dator.