HP-datorer - Hämta eller uppdatera programvara och drivrutiner

Detta dokument avser HP- och Compaq-datorer.
HP strävar efter att regelbundet förbättra sina produkter och tillhandahåller med jämna mellanrum uppdateringar för programvara, drivrutiner och inbyggd programvara. Se till att din HP- eller Compaq-dator körs så optimalt som möjligt genom att uppdatera programvaran regelbundet.
obs!
Om du har svårt att hitta programvaru- och drivrutinsuppdateringar för din HP-dator går du till HP-produkter testade med Windows 10 för att ta reda på om din dator har testats med Windows 10.

Vanliga frågor om program och drivrutiner

Gå igenom listan med vanliga frågor om drivrutiner och program.