• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06434895

Versión: 1

Base de expansión HP Thunderbolt G2 - Distorsiones en el vídeo de la cámara web USB

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Aug-2019

Última actualización : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
Las aplicaciones de videoconferencia pueden producir distorsiones en la entrada de vídeo desde la cámara web USB. Este problema se produce cuando:
  • La cámara web está conectada al puerto USB de la Base de expansión HP Thunderbolt G2.
  • La aplicación de videoconferencia se usa por 30 segundos.

ÁMBITO
Productos afectados
Sistemas:
  • Base de expansión HP Thunderbolt 120 W G2
  • Base de expansión HP Thunderbolt 120 W G2 con audio
  • Base de expansión HP Thunderbolt 230 W G2
  • Base de expansión HP Thunderbolt G2 con conjunto de cables
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 RS4 (versión 1803)
  • Microsoft Windows 10 RS5 (versión 1809)
  • Microsoft Windows 10 RS3 (versión 1709)
  • Microsoft Windows 10 RS2 (versión 1703)
RESOLUCIÓN
Actualizar el Firmware de la Base de expansión HP Thunderbolt G2 a la versión 1.0.57.1 o una superior.

Hardware platforms affected : HP Thunderbolt Dock 120W G2, HP Thunderbolt Dock 120W G2 with Audio, HP Thunderbolt Dock 230W G2, HP Thunderbolt Dock G2 with Combo Cable

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06433424

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Paraguay