• Información

Conéctese con el soporte de HP de manera más rápida, administre todos sus dispositivos en un solo lugar, vea la información de garantía y más. Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

HP Color LaserJet Pro M252, M274, M277 Printers - Loading Paper and Envelopes

This document is for the HP Color LaserJet Pro M252n, M252dw, MFP M274n, MFP M277n, MFP M277dw printers.
Paper can be loaded into the single-sheet priority feed slot, or the main input tray.

Load paper or envelopes into the single-sheet priority feed slot (Tray 1)

The single-sheet priority feed slot (Tray 1) is located directly above the main input tray (Tray 2). Follow these steps to load paper or envelopes in Tray 1.

Load paper or envelopes in the main input tray (Tray 2)

Follow these steps to load paper or envelopes in Tray 2.

Cargando...
País/región: Flag Paraguay