ID de documento: c03364032

Versión: 1

Portátiles HP: el portátil experimenta un error de parada (pantalla azul) con el cliente VPN Juniper Junos Pulse

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 06-Jun-2012

Última actualización : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
El portátil experimenta un error de parada (pantalla azul) al establecer una conexión de red con el cliente VPN Juniper Junos Pulse. El error de parada es:
*** STOP: 0x0000012E (*** PARADA: 0x0000012E)
Este problema ocurre con el siguiente software instalado:
  • Cliente VPN Juniper Junos Pulse.
  • Controlador de banda ancha móvil HP lt2510VZW versión 1.23.016.001 o anterior.

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 8460p
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8460w
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el siguiente softpaq.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Controladores de banda ancha móvil Novatel - Verizon LTE
VERSIÓN: 1.23.017.002 REV: A
Nota: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03343121

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Paraguay