ID de documento: c01923981

Versión: 1

Portátiles HP: el portátil sale del modo de suspensión sin la intervención del usuario

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Nov-2009

Última actualización : 08-Nov-2009

DESCRIPTION
Es posible que el portátil salga del modo de suspensión sin la intervención de los usuarios. Este problema ocurre una vez que el portátil pasa al modo de suspensión, sale de dicho modo y seguidamente pasa de nuevo al modo de suspensión.
Reiniciar el portátil no resuelve este problema.

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2530p
Portátil HP EliteBook 6930p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale Intel Matrix Storage Manager, VERSIÓN: 8.9.0.1023, revisión: H (SP44064).
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Matrix Storage Manager de Intel, VERSIÓN: 8.9.0.1023, revisión: H
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2530p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01859413

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Paraguay