• Informações

Conecte-se com o suporte da HP com mais rapidez, gerencie todos os seus dispositivos em um só lugar, veja as informações de garantia e mais. Saiba mais

hp-concentra-wrapper-portlet

Acções
A carregar...

HP OfficeJet Pro 8700 Printers - Loading Paper, Cards, and Envelopes

This document is for HP OfficeJet Pro 8720, 8725, 8728, 8730, 8732M, 8740, and 8745 All-in-One printers.
You can print on plain or specialty paper. Load plain paper, legal size paper, envelopes, index cards, or photo paper in the printer input tray.