ID de documento: c03095047

Versión: 1

Portátiles HP: el dispositivo de audio Bluetooth deja de funcionar debido a una versión anterior de Cisco Security Agent

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 22-Nov-2011

Última actualización : 23-Dec-2011

DESCRIPTION
Al instalar el controlador de audio Bluetooth de Broadcom, puede aparecer un mensaje de error de Windows y el equipo puede dejar de responder repentinamente. El mensaje de error se parece al siguiente.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)
Comprobación de errores D1, {a61c3f08, 2, 8, a61c3f08}
Probablemente causado por: btaudio.sys ( btaudio+df08 )

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2530p
Portátil HP EliteBook 6930p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, actualice Cisco Security Agent a la versión 5.2.0.263 o posterior desde www.cisco.com.
Nota: Uno o varios de los enlaces anteriores le dirigirán fuera del sitio Web de Hewlett-Packard. HP no controla ni se hace responsable de la información externa al sitio Web de HP.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2530p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01888961

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Puerto Rico