ID de documento: c02912194

Versión: 1

Portátiles HP: la cámara Web interna hace que el portátil deje de responder al salir del estado de suspensión

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 11-Jul-2011

Última actualización : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
La cámara Web interna provoca la aparición de una pantalla azul de error cuando la estación de trabajo sale del estado de suspensión. Este problema ocurre cuando se ejecuta DreamColor.

ÁMBITO
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8540w
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8740w
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el panel de control y controlador de vídeo NVIDIA más recientes.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Panel de control y controlador de vídeo NVIDIA
VERSIÓN: 261.55
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Busque los controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Pro 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02863752

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Puerto Rico