• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06694241

Versión: 1

Monitores HP Elite - Parpadeo intermitente de la pantalla cuando se conecta a Display Port

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 08-Jul-2020

Última actualización : 08-Jul-2020

DESCRIPTION
Las pantallas que se enumeran en la sección de productos afectados pueden presentar parpadeos intermitentes cuando están conectadas a un puerto DisplayPort (DP).

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Pantallas:
  • Monitor HP EliteDisplay E223 de 21,5 pulgadas
  • Monitor HP EliteDisplay E233 de 23 pulgadas
  • Monitor HP EliteDisplay E243 de 23,8 pulgadas
  • Monitor HP EliteDisplay E243m de 23,8 pulgadas
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, actualice el firmware a la versión 1.0.2.3 (o posterior). Obtenga el SoftPaq más reciente de la herramienta de actualización de firmware de HP EliteDisplay desde la página de descarga de software y controladores de su monitor:

Hardware platforms affected : HP EliteDisplay E223 21.5-inch Monitor, HP EliteDisplay E233 23-inch Monitor, HP EliteDisplay E243 23.8-inch Monitor, HP EliteDisplay E243m 23.8-inch Monitor

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06678174

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Perú