• Información

Conéctese con el soporte de HP de manera más rápida, administre todos sus dispositivos en un solo lugar, vea la información de garantía y más. Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

HP OfficeJet 8010, Pro 8020 and 8030 Printers - Loading Paper, Envelopes

This document is for HP OfficeJet 8010, 8012, 8013, 8015, 8022, and Pro 8020, 8021, 8022, 8023, 8024, 8025, 8026, 8028, and 8035 All-in-One printers.
Load plain or legal-size paper, envelopes, or photo paper in the input tray.
  atención:
Do not load multiple types of paper in the input tray, and never load paper while the printer is printing.

Cargando...
País/región: Flag Perú